Roborock S7 Pro Ultra е почистващ робот от висок клас

...
Roborock S7 Pro Ultra е почистващ робот от висок клас
Коментари Харесай

Roborock S7 Pro Ultra – топ прахосмукачка с два подаръка


Roborock S7 Pro Ultra е почистващ робот от висок клас с доста смарт функционалности

Една от най-хубавите роботизирани прахосмукачки, предлагани на пазара сега, е Roborock S7 Pro Ultra . Сега почитателите на марката по целия свят могат да се снабдят с модела на преференциална цена дружно с два подаръка от световния онлайн магазин Geekbuying.

Наименованието Ultra дава отговор на високото качество и богатата функционалност на почистващия робот. Този извънреден модел,, е наличен на цена от €809 с ваучър за отстъпка NNNROBCS7PUC (въвежда се при поръчката на продукта, годен е до 4 май) дружно с два подаръка: 1): 2x съществена четка + 6x странична четка + 6x парцал + 6x филтър; 2).

Специалната обслужваща станция Roborock S7 Pro Ultra облекчава оптимално домакините

Какво прави този почистващ робот толкоз мечтан? S7 Pro Ultra е образован, ефикасен и устойчив апарат за изсъхнало и мокро разчистване, който оборудван с функционалности на изкуствен интелект и специфична станция за изпразване на събрания отпадък. Така да вземем за пример, умната прахосмукачка на Roborock може сама да изцежда кърпата за разчистване. А употребяваната вода автоматизирано се изсмуква от прахосмукачката и се съхранява в контейнера за мръсна вода на станцията.

Благодарение на интелигентните функционалности, вградени в модела, грижите на притежателите на по обслужване на уреда са сведени до най-малко. Ако притежавате тази прахосмукачка, ще ви се постанова само да сменяте от време в точния момент (веднъж на 7 седмици) торбата с отпадък в станцията, където роботът автоматизирано изхвърля събрания отпадък, да изпразните резервоара за мръсна вода и да налеете чиста вода.

Високата просветеност на Roborock S7 Pro Ultra е характерно характерност на робота

Наблягаме на смарт функционалностите, тъй като точно те облекчават всекидневието на домакините. Например, когато батерията на S7 Pro Ultra с потенциал 5200 mAh се изразходва, роботът автоматизирано се връща до зарядната станция, презарежда се и продължава да почиства от мястото, на което е прекъснал работата си.

Прахосмукачката е способна автоматизирано да разпознава подовите настилки и сама да задейства съответните технологии за разчистване. Засмукването на прахуляк и отпадъци от пода е рутинна задача на уреда. Когато пък открие килим (разпознава настилка с дебелина до 5 мм), роботът задейства разчистване с забрадка.

Roborock S7 Pro Ultra автоматизирано разпознава настилката и ползва подобаваща технология за разчистване

Миенето на пода не се свежда просто до влачене на мопа. Благодарение на специфична система VibraRise с 3000 трептения в минута, роботът извършва тази задача доста по-прецизно и отстранява даже засъхнала нечистотия, а успеваемостта на разчистване се усъвършенства с до 30%.

Умната прахосмукачка знае когато и да е къде се намира, даже когато почиства  многоетажни жилища. За това оказва помощ една от най-усъвършенстваните системи в света за сканиране и навигация, с които е оборудвана. Роботът непрекъснато актуализира картата на пространствата, вследствие на което се придвижва по-бързо и дейно в процеса на разчистване.

В комплектът с базова станция, Roborock S7 Pro Ultra е съвършеният почистващ робот

Но какво е една смарт прахосмукачка без мобилно приложение? Със смарт телефон приложението за S7 Pro Ultra постоянно можете да видите тъкмо къде се намира роботът, къде към този момент е бил и къде към момента следва да отиде. Можете да задавате стаи и  различни зони за разчистване, да изграждате виртуални стени и неразрешени зони. Картите, забележими в приложението, могат да бъдат както класическа 2D, по този начин обемни (3D). Предвидена е и специфична матрична карта, която оказва помощ на прахосмукачката да направлява по-прецизно.

В допълнение, можете да зададете параметрите за разчистване настрана за всяка стая. Например, за някои стаи с повече отпадък ще ви е нужна оптималната мощ на, до момента в който за други ще бъде задоволителен икономичният режим на разчистване. А картите ще ви разрешат да идентифицирате мебелите и да зададате точно разчистване единствено към леглото, да вземем за пример.

Набор от аксесоари се доставят гратис, като подарък с покупката на Roborock S7 Pro Ultra

Не на последно място измежду смарт функционалностите е опцията за ръководство с гласови команди посредством известния Гугъл Assistant. Силно качество на Roborock S7 Pro Ultra е нейната дарба непрекъснато да се учи и усъвършенства, тъй че с течение на времето тази прахосмукачка става все ефикасна в почистването.

Що се отнася до производителността  на, тя е на топ равнище. Роботът има всмукателна мощ до 5100 Pa и никакви отпадъци по пода няма да останат несъбрани от робота. За най-упоритите замърсявания е очакван режим Max+, до момента в който в останалите случаи са задоволителни елементарните режими на работа. За кухнята, в частност, е налична функционалност за рутинно разчистване след готвене, която се задейства с едно тракване.

Три торбички за прахуляк също са подарък към покупката на Roborock S7 Pro Ultra

Впечатляват и някои градивни особености в дизайна на S7 Pro Ultra. Сред тях е хубавичко гумена четка, която е ситуирана доста покрай пода – това усъвършенства почистването. Друг плюс е, че роботът не позволява усложнение на косми в четката, което е постоянно срещан проблем при разчистване на жилища с домашни любимци в тях.

В умозаключение можем да кажем, че почистващият робот S7 Pro Ultra изцяло оправдава супералативите за него. А цената с отстъпка и двата подаръка, които Gekkbuying дава, вършат тази смарт прахосмукачка изключително привлекателна.

Можете да купите прахосмукачката тук: – за €809 с ваучър за отстъпка NNNROBCS7PUC (валиден до 4 май) дружно с два подаръка: 1): 2x съществена четка + 6x странична четка + 6x парцал + 6x филтър; 2). Доставката е безвъзмездна от европейски склад в границите на няколко работни дни.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР