Робо консултирането може да бъде евтин вариант с малко усилия

...
Робо консултирането може да бъде евтин вариант с малко усилия
Коментари Харесай

Бихте ли поверили финансите си на робот?

Робо консултирането може да бъде на ниска цена вид с малко старания за непрофесионални вложители, само че неналичието на човешки принос също има своите дефекти.

Очаква се промишлеността за робо-съветване да обработва 5 трилиона $ (4,6 трилиона евро) в международен мащаб до 2027 година, защото технологията е претърпяла интервал на „ избухлив напредък “ от 2008 година насам: година, необятно представена като раждането на автоматизирани финансови консултантски услуги, известни също като робо-съветници.

Преди това в действителност съществуваше професионален програмен продукт, само че в края на 2000-те беше основаването на първия в света обществено наличен уебсайт за робо-съветници, прочут като Betterment.

Според Investopedia индустрията за робоконсултиране е управлявала потребителски активи на стойност $3 трилиона до края на 2023 г. 

А до 2027 година този брой се предвижда да доближи $5 трилиона в международен мащаб, повече от номиналния Брутният вътрешен продукт на Германия, третата по величина стопанска система в с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР