Робин Уиндзор беше намерен мъртъв в хотелска стая в Лондон,

...
Робин Уиндзор беше намерен мъртъв в хотелска стая в Лондон,
Коментари Харесай

Робин Уиндзор, 44, намерен мъртъв в хотел в Лондон, докато приятели споделят смели битки за здравето

Робин Уиндзор беше открит мъртъв в хотелска стая в Лондон, беше обявено след трагичната вест за гибелта му на 44-годишна възраст.

Причината за гибелта на някогашната звезда от Strictly Come Dancing не е известна. Смъртта му провокира вълна от почести от почитатели и негови сътрудници експерти от Strictly и някогашни танцови сътрудници, в това число Алисън Хамънд и Лорейн Кели.

Бившата сътрудник на Робин, Кристина Риханов, похвали неговата добрина и преданост в прочувствена обява, защото тя също приказва за борбата на звездата с психологичното му здраве, което той също самоуверено показа с почитателите. В седмиците преди гибелта си, Робин се радваше на „ мечтана “ отмора в Кейптаун, само че в този момент се оповестява, че е открит мъртъв в хотелска стая единствено няколко дни след завръщането си.

Миналия месец Робин отиде в обществените медии, с цел да разиска персоналните използва, защото той изясни, че това е било „ време на опити “. В следваща обява той загатна, че е претърпял контузия, като показа цит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР