Робин Уиндзор беше фаворит в Strictly Come Dancing откакто се

...
Робин Уиндзор беше фаворит в Strictly Come Dancing откакто се
Коментари Харесай

Робин Уиндзор никога не е искал да напуска Strictly и каза, че напускането на BBC „разби сърцето му“

Робин Уиндзор беше любимец в Strictly Come Dancing откогато се появи за първи път в хитовото шоу на BBC през 2010 година, зарадвайки почитателите с партньорствата си с като Алисън Хамънд и Лиза Райли.

И въпреки всичко неочакваното му овакантяване през 2014 година остави почитателите унищожени - а по-късно професионалният танцьор разкри, че не е бил негов избор да напусне и това " разруши сърцето му ". Той беше в двойка с Pixie Lott тази година, само че беше заставен да се отдръпна, откакто се бореше с ужасна интервенция на гърба. За страдание той изясни, че шефовете на BBC са решили да не го молят да се върне през идната година.

Това идва, откакто сърцераздирателната вест за гибелта на Робин беше доказана през днешния ден на 44-годишна възраст. Смъртта му беше оповестена от компании, свързани с починалия танцьор, без детайлности по отношение на датата на гибелта му или повода за гибелта му.

През 2022 година Робин приказва за напускането си от Strictly, обяснявайки по какъв начин „ няма избор “ по въпроса. „ Напускането на Strict...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР