Роби Уилямс смята да покори Америка с биография от живота

...
Роби Уилямс смята да покори Америка с биография от живота
Коментари Харесай

Роби Уилямс с биографичен филм

Роби Уилямс счита да покори Америка с биография от живота си. Въпреки големия си триумф в Европа и Азия, за музиканта е мъчно да пробие на американския пазар, написа dariknews.bg.

Холивудските режисьори обаче имат огромни очаквания, че високобюджетният филм за него ще се окаже огромен шлагер, какъвто беше казусът с „ Бохемска рапсодия “ и „ Рокетмен “ – историите на други топ английски музиканти Фреди Меркюри и Елтън Джон.

„ Създателите на кино лентата считат, че сюжетът – всъщност вълнуваща история на новобранец, катапултиращ към славата – в действителност ще стигне до хора, даже и тези в Америка, които може да не знаят доста за самия Роби “, сподели източник пред задгранични медии.

Продуцент на кино лентата ще бъде Майкъл Грейс, който беше изпълнителен продуцент на " Рокетмен ".

Биографичният филм ще споделя за издигането му до славата с „ Take That “ и за сполучливата му солова кариера.

Певецът сподели, че във кино лентата, с работно заглавие " Better Man " по една негова ария, няма да се опасява да разкрие проблеми като пристрастяването.

„ Не се опасявам да покажа своите човешки характерности, които някои биха счели за неприятни. Надявам се историята да разкрие кой съм и какъв съм “, сподели Роби Уилямс.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР