Роби Уилямс разкри тайната на младежкия си външен вид -

...
Роби Уилямс разкри тайната на младежкия си външен вид -
Коментари Харесай

Роби Уилямс взима уроци по красота от Мерилин Монро

Роби Уилямс разкри тайната на младежкия си външен тип - става известно, че черпи препоръки за хубост от доста известна звезда.

49-годишният рок артист описа за рутинната грижа за кожата, която следва, с цел да се защищити от бръчките, като призна, че не е срещу пластичната хирургия в бъдеще, в случай че има потребност от нея, написа " Daily Mirror ".

Но за момента някогашната звезда от " Take That " споделя, че може да се измъкне с " мазане с доста вазелин " по лицето, което възнамерява да направи, до момента в който не замязя на човек, с " кухи очи ". И чак тогава би помислил за филъри.

Роби призна, че множеството хора в неговия отрасъл имат в действителност положителни пластични интервенции. Но той сподели, че защото подобренията са направени толкоз добре, никой не вижда.

Споделяйки личния си режим на грижа за кожата, бащата на четири деца сподели пред " The Sun ": " Просто употребявам вазелин и работи. Очевидно това е употребила и Мерилин Монро ".

Експертите настояват, че филмовата звезда Мерилин, починала трагично  през 1962 година на 36-годишна възраст, е била доста по-напред от времето си, що се отнася до нейната ежедневна грижа за кожата. Актрисата от " Някои го избират горещо " се кълнеше във вазелина и го носеше под грима си като основа, с цел да се увери, че постоянно наподобява сияйна и подготвена за камера, описват осведомени.

 
Снимка: Getty Images
 

Холивудската бомба също беше почитател на крем " Nivea ", който тя носеше като овлажнител или още веднъж под грима - изключително към очите си - и се уверяваше, че пази светлата си кожа надалеч от слънцето, защото според приближени, й харесвало да се усеща " руса отвред ".

Мерилин е известна почитателка на " Шанел № 5 " и като се изключи че пръскала пет капки върху кожата си, с цел да сътвори присъщия си мирис, се приказва, че е добавяла от парфюма и към водата за баня.

Тя знаела изгодите от положителния нощен сън доста преди някой в промишлеността за хубост да заприказва за това. Мерилин потапяла лицето си в купа с гореща вода всяка вечер и се унасяла в пет до 10 часа сън в извънредно необятно единично легло, сгушена под тежка пухена покривка. Но ѝ отнемало два часа, с цел да се надигне в неделя - нейният " един ден с цялостно свободно време ", съгласно списание " Vogue ".

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР