Роби Уилямс каза, че най-накрая приема загубата на косата си,

...
Роби Уилямс каза, че най-накрая приема загубата на косата си,
Коментари Харесай

Роби Уилямс вече не се срамува от...

Роби Уилямс сподели, че най-сетне приема загубата на косата си, откакто многочислените опити да я избави се провалиха. 48-годишният артист си напомни времето, когато стайлингът му беше отличен за " най-хубавата прическа " на Smash Hits Poll Winners през 90-те години, напомня life.dir.bg.

Той сподели пред Зоуи Бол по " Радио 2 ", че тези дни са от дълго време отминали, защото не може да направи нищо, с цел да възвърне немирните си кичури. " И двамата сме живели задоволително дълго, с цел да забележим по какъв начин изгубвам косата си ", пошегува се създателят на " Rock DJ ".

Роби призна, че косата му става все по-тънка и рядка и че разновидността трансплантация при него не би работил, точно поради изтъняването.

" Не мога да пия и никакви хапчета против косопад или за добър напредък, тъй като ме депресират. Просто ще би трябвало да прегърна Роби Уилямс, който губи косата си, ще прегърна себе си подобен ".

Бившата звезда от " Take That " си направи трансплантация на коса през 2013 година, само че си дава сметка, че тогава даже не е имало чак такава потребност. Той отдаде това на живота в Ел Ей, където със брачната половинка си Айда Фийлд отглеждат четирите си деца. " Ако живееш в Лос Анджелис задоволително дълго, ще се подложиш на интервенция ", съобщи Роби.

Когато косата му стартира да окапва през 2020 година, на Роби му беше казано, че не може да се подложи на друга процедура, защото към този миг е прекомерно тънка.

Той също по този начин се опита да си направи скъпи инжекции за напредък на фоликулите, само че и това не проработи.

Докато се готви да издаде нова музика и да тръгне на турне, Роби призна, че даже обмисля да носи перука, само че единствено тогава.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР