Роби Уилямс е един от поп идолите на 90-те. Първо

...
Роби Уилямс е един от поп идолите на 90-те. Първо
Коментари Харесай

Роби Уилямс разказа за неуспешното си трансплантиране на коса - slava.bg

Роби Уилямс е един от поп идолите на 90-те. Първо с група „ Take That “, a след това и със независимата си кариера, артистът печели огромна известност и безчет почитатели. Днес той е на 46 и въпреки да е щастливо женен, към момента има почитателки, които не стопират да му пишат любовни писма и мечтаят да бъдат с него. Звездата обаче признава, че към този момент не е оня мачо с буйна грива, който някои помнят.

Включвайки се онлайн в подкаста „ Old Before I Die “, изпълнителят показа, че косата му е оредяла и му е все по-трудно да прикрива плешивите сектори.

Уилямс описа детайлности за рутинната си грижа за косата, която желал да укрепи, само че по този начин и не съумял. Той призна, че през 2013 година се подложил на трансплантация на космени фоликули на главата, само че тя била несполучлива.

Въпреки процедурата и последващото лекуване, резултатът бил поразителен, поради което в последните години Роби употребява специфична пудра, с цел да има хубава прическа и да скрие лъщящото си теме.

Дори и след окуражителните думи на водещия Кларк Карлайл, че „ ситуацията не е чак толкоз зле “, артистът раздвижи главата си на камерата и уточни, че има някои места, които не се виждат, само че там „ има пропуски “.

„ Оредявам последователно от горната страна. Затова и си купих малко коса. Имам тук и тук “, показва той с пръст.

По думите на Уилямс, той си е купил пудра, с която да не се срами от темето си, само че не е сигурен дали е уцелил цвета.

Междувременно артистът разкри, че се бави с стартирането на новия си албум поради ковид и пандемията. Мерките за сигурност в Лос Анджелис към момента не му разрешават да се срещне с сътрудника си Гай Чеймбърс, който е написал много от частите му.

„ Той е в Лос Анджелис и никой не може да пътува до Щатите. Нашата връзка не работи на разнообразни континенти, ние би трябвало да сме в една стая, с цел да творим “, разкри самият текстописец пред The Sun.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР