Роби Цветанов е 23-годишният мъж от Манастирище, който е правил

...
Роби Цветанов е 23-годишният мъж от Манастирище, който е правил
Коментари Харесай

Гнусно! Брат от врачанско село изнасили и зарази сестра си с венерическа болест, семейството му го низвергна

Роби Цветанов е 23-годишният мъж от Манастирище, който е правил секс с 14-годишната си сестра, оповестява " Конкурент ". Похотливият ром беше санкциониран с 1 000 лв. от районния съд в Козлодуй за гнусното блудничество. Административното наказване обаче не е единственото наказване за него.

Във врачанското село се приказва, че фамилията му го е низвергнало и е отпътувало да живее в чужбина след разкритието, че протегнал ръка на сестра си. Роби пък се запилял по София, настояват локалните.

Припомняме, че кръвосмешението е осъществено в фамилния дом в село Манастирище от края на април доникъде на юли 2017 година Гнусната история е стигнала до съда откакто бащата е подал сигнал в полицията. Според събраната по делото информация родителят Цветан работел като интернационален водач в Западна Европа и постоянно отсъствал от вкъщи, като в пътуванията си нормално бил придружаван от брачната половинка си. Трите им деца – двете момчета и сестра им, оставали в къщата им в селото, като били навестявани понякога от една от бабите.

При едно от тези пътувания момичето се оплакало на баба си, че има сърбеж в интимната област, а след установената венерическа болест, лъснала истината, че води сексуален живот. Бабата съобщила на родителите и пред тях момичето е признало, че е имала сексуален контакт с брат си. Афектиран от наученото бащата изгонил сина си от фамилното жилище, откакто и той си признал за стореното, и подал сигнал в полицията.

По-късно в показанията си пред арбитър момичето е разказало, че за първи път имало сексуален контакт след рождения си ден на 29 април и той бил с брат й. Тогава в къщата били единствено двамата и 23-годишния Роби почнал да я опипва, при което тя се „ подлъгала “ и без да се съпротивлява го оставила да я съблече, а след това и да вършат секс. Същото се повторило още пет пъти, като двамата се разбрали да не споделят на никого за това, което вършат, с цел да не пострада никой.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР