Роберто Фабричини, един от главните хора в италианската футболна федерация,

...
Роберто Фабричини, един от главните хора в италианската футболна федерация,
Коментари Харесай

Италианската федерация загрижена за ситуацията в Милан

Роберто Фабричини, един от основните хора в италианската футболна федерация, изрази загрижеността си от протичащото се в Милан. Вчера " Кориере каузи Сера " заяви, че притежателят на Милан Ли Йонхон е на прага на фалит и в родината му Китай даже към този момент тече процедура по ликвидация на активите му. Те ще бъдат пуснати на аукцион в Taobao - китайската версия на eBay.

" Притеснен съм от обстановката в Милан. Това е огромен клуб, който е доста значима част от италианския футбол. Ще забележим по какъв начин ще се развият нещата, само че четейки вестниците, считам, че би трябвало да бъдем много обезпокоени. Ще опитам да се свържа с клуба в идващите няколко дни, с цел да схвана повече “, сподели Фабричини.

Ли дължи пари на две банки и в тази връзка оценената на 60 милиона евро компания за пакетиране Zhuhai Zhongfu, от която компанията на китаеца има 11,39%, към този момент е оповестена за продажба. Освен това преди няколко дни управляващите в Китай оповестиха, че потегля следствие на Shenzhen Jie Ande - благосъстоятелност на Ли Йонхон, за това, че от месеци насам прикрива, че е в фалит.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР