Роберто де Дзерби се надява, че ще си намери работа

...
Роберто де Дзерби се надява, че ще си намери работа
Коментари Харесай

Де Дзерби: Дано някой ден отново работя във Висшата лига

Роберто де Дзерби се надява, че ще си откри работа в британския футболен хайлайф и в бъдеще, откакто напусна Брайтън с резултати, които го карат да се гордее. Италианският треньор изрази очакванията си, откакто провалянето с 0:2 от Манчестър Юнайтед през вчерашния ден.

Де Дзерби дойде в Брайтън през септември 2022-а година, заменяйки Греъм Потър. И незабавно остави отпечатък в тима, осигурявайки им най-хубавото класиране в историята във Висшата лига - 6-о място, както и ги класира за присъединяване в европейските шампионати за първи път.

" Това е един тежък за приемане ден, само че е и специфичен ден. По отношение на връзката ми с клуба, това беше едно от най-важните прекарвания в живота ми ", съобщи 44-годишният италианец след края на мача.

Попитан какви са вероятностите пред него и какви проекти има в кариерата си, той отвърна: " Няма никакъв клуб към мене. Никой не е предложил нищо. Нищо нява отсреща. Надявам се още веднъж да работя във Висшата лига. Не знам къде или по кое време. Но беше чест да работя във Висшата лига ".

" Това беше необикновен късмет. Те ми дадоха опция да опозная този клуб, този град, тези почитатели и всичко, което не мога да не помни. Няма метод да изгубя любовта си, Брайтън е място, което е доста, доста значимо за мене ", приключи италианският експерт.

Брайтън приключи на 11-о място в Премиършип и се класира на 1/16-финал в шампионата на УЕФА Лига Европа.
 Де Дзерби в Байерн? Шеф на баварците разяснява тематиката
Де Дзерби в Байерн? Шеф на баварците разяснява тематиката

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР