Роберт Левандовски събра положителна енергия преди завръщането си в Мюнхен

...
Роберт Левандовски събра положителна енергия преди завръщането си в Мюнхен
Коментари Харесай

Левандовски на плаж с децата преди завръщането в Мюнхен

Роберт Левандовски събра позитивна сила преди завръщането си в Мюнхен за мач против “Байерн ”, заделяйки време да отиде на плаж със фамилията си.

Новата звезда на “Барселона ” пусна фотография във фейсбук, на която се забавлява в морето с дъщерите си Клара и Лаура, които са надлежно на 5 и 2 година Твърде евентуално фотото е дело на неговата брачна половинка Анна. Двамата подписаха брак на 22 юни 2013 година

В баварската столица има огромна възможност Левандовски да бъде сполетян от отрицателни страсти. Не е ясно по какъв начин ще го посрещнат почитателите на “Байерн ”, когато той се появи на терена за дуела от II кръг на груповата фаза в Шампионската лига.

През това лято Левандовски по категорично негово гледище бе продаден на “Барселона ”. Всъщност от “Байерн ” не би трябвало да се оплакват, тъй като за навършилия предишния месец 34 година нападател получиха 45 млн. евро, а още може да дойдат като бонуси.

Полякът изкара 8 сезона при баварците и завоюва всичко с тях. Влезе и в историята на Бундеслигата, чупейки върха на легендата Герд Мюлер за най-вече голове в един сезон. Лева вкара 41 - с 1 повече от Бомбардира на нацията.

Раздялата с Левандовски обаче по никакъв метод не мина другарски. От управлението на “Байерн ” няколко пъти излизаха с язвителни мнения поради мерака му да се махне и дейностите му в тази тенденция.

Ситуацията се успокои и в този момент виновни фактори приканват почитателите на хегемона в немския футбол да посрещнат уместно Левандовски. Предстои да стане ясно каква ще е тяхната реакция.

Полският нападател може да има и различен тип отрицателно преживяване в Мюнхен. В последните 3 мача от Шампионската лига “Байерн ” записа 3 триумфа с обща голова разлика 14:2 и ще желае да продължи в тази идейна линия. Разбира се, има вид, в който точно Левандовски ще спре тази серия.

“От няколко дни Садио Мане ме бъзика да не се объркам и да подам на Левандовски. Той направи доста за “Байерн ” и би трябвало да бъде посрещнат уместно ”, съобщи навършващият през днешния ден 33 година ас на мюнхенци Томас Мюлер.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР