Роберт Левандовски определи Юрген Клоп като любимия си треньор и

...
Роберт Левандовски определи Юрген Клоп като любимия си треньор и
Коментари Харесай

Левандовски: Клоп е любимият ми треньор, той има две лица

Роберт Левандовски дефинира Юрген Клоп като обичания си треньор и съобщи, че мениджърът на Ливърпул е човек с " две лица " - едното на грижлив татко и другото на човек с голям престиж в съблекалнята. Полският нападател на Байерн (Мюнхен) и Клоп прекараха четири години дружно във вестфалския клуб, откакто тогавашният треньор на Борусия Дортмунд го притегли от Лех Познан през лятото на 2010 година.

С тях двамата " жълто-черните " завоюваха две трофеи, а Левандовски вкара впечатляващите 103 гола в 187 мача. След това нападателят мина в Байерн Мюнхен и игра под управлението на испанския познавач Хосеп Гуардиола, само че за него Клоп си остава номер 1.

Той сподели в изявление за ESPN: " Мисля, че обичаният ми треньор е Юрген Клоп, а след него е Гуардиола. 100 %. Клоп има две лица. Той е като татко за футболистите, само че другата му страна е треньор, управител. Той може да ти каже всичко и не приказвам единствено за позитивните неща, а и за негативните. Също по този начин, той умее да стимулира. Върши си работата съвършено, тъй като знае къде е границата и до какъв брой може да я прекрачи. Сами виждате достиженията му. Но освен като треньор, а като мъж също ".

Левандовски изигра най-силния сезон в кариерата си, вкарвайки 51 гола в 43 мача във всички шампионати. Той може да усили сметката си в Шампионската лига, която за Байерн стартира с осминафинален мач против Челси в събота. Баварците имат преднина от 3:0. " Знаем какви са нашите благоприятни условия и почитаме тези на Челси. В добра форма сме и ни трябват положителни първи 20 минути. Вярвам в силите ни, тъй като сега сме свежи ", добави полякът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР