Роберт Левандовски е приоритетната трансферна цел на Реал Мадрид за

...
Роберт Левандовски е приоритетната трансферна цел на Реал Мадрид за
Коментари Харесай

Реал Мадрид – Левандовски: пет ключови човека свързани с операцията

Роберт Левандовски е предпочитаната трансферна цел на Реал Мадрид за позицията на централен нападател. Привличането му на „ Сантиаго Бернабеу “ се обрисува да бъде извънредно комплицирано, а в интервенцията вземат участие няколко „ артисти “.

Роберт Левандовски

Левандовски (на 29 години, има контракт с Байерн до лятото на 2021 година) желае да премине в Реал Мадрид и счита, че това лято е идеалното време за реализирането на сходен вид трансфер. Още през 2013 година Левандовски бе мечтан от Реал Мадрид, откакто с екипа на Борусия Дортмунд означи четири гола във вратата на „ белия балет “ в мача сред двата тима в Шампионска лига. Полякът тогава реши, че е по-добре за него да продължи развиването си в Първа Бундеслига и избра офертата на Байерн. Сега Левандовски наподобява, че желае да извърши своето предпочитание и да облече екипа на Реал Мадрид. Изпълнителният шеф на Байерн Румениге преди известно време съобщи, че „ Реал Мадрид е тимът на неговите фантазии “.

Зидан даде зелена светлина за договаряния с Левандовски

Реал Мадрид управлява Левандовски

Пини Захави

Пини Захави е новият сътрудник на Левандовски. Допреди месец той бе представляван от Кучарски, само че персонален спор постави завършек на професионалните връзки сред тях. Според няколко медии, Захави към този момент е договорил персоналните условия на Левандовски с Реал Мадрид. Захави е един от най-хубавите сътрудници в света и има комплицираната задача да реализира прехвърлянето на Левандовски на „ Сантиаго Бернабеу “. Някои информации настояват, че договорката за поляка сред Реал Мадрид и Байерн Мюнхен може да доближи 150 милиона евро.

Флорентино Перес

Името на Левандовски в никакъв случай не е излизало от дневрния ред на Флорентино Перес. Президентът на Реал Мадрид бе покорен от полския нападател през 2013 година, когато той означи четири гола против Реал Мадрид в първия полуфинален мач сред двата тима в Шампионска лига. Тогава Флорентино Перес отиде при Левандовски, с цел да го попита дали желае да играе в Реал Мадрид, а полският нападател го препрати към своя сътрудник. Истината е, че футболистът към този момент бе постигнал устно съглашение с Байерн. След това Флорентино Перес на няколко пъти сондира вариантите за вероятен трансфер на Левандовски, само че постоянно получаваше безапелационен отвод от страна на Байерн.

Реал договорил натруфен трансфер на огромен нападател

Зинедин Зидан

Зидан е различен от основните хора в интервенцията обвързвана с Левандовски. Треньорът на Реал Мадрид към момента е с неразбираемо бъдеще, макар че има контракт с клуба до лятото на 2020 година. Французинът въпреки всичко към този момент даде своето утвърждение за привличането на полския голмайстор. Зидан не крие своето предпочитание да задържи Карим Бензема на „ Сантиаго Бернабеу “, само че има вяра, че френският нападател може да се конкурира с Левандовски. Зизу счита, че полякът може да донесе спомагателен „ жар “ в Реал Мадрид.

Флорентино Перес прати утешителен SMS до Байерн

Карл-Хайнц Румениге

Румениге е ръководител на борда на шефовете и дружно с президента на клуба Ули Хьонес са най-голямата спънка за прехвърлянето на Левандовски в Реал Мадрид. Румениге постоянно е бил срещу продажбата на играчи от Байерн в посока „ Сантиаго Бернабеу “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР