Робърт Уитакър: По-добър боец съм от КанониеБившият шампион в средна

...
Робърт Уитакър: По-добър боец съм от КанониеБившият шампион в средна
Коментари Харесай

Робърт Уитакър: По-добър боец съм от Каноние

Робърт Уитакър: По-добър войник съм от Каноние
Бившият първенец в междинна категория Робърт Уитакър изненадващо одобри още една борба тази година. Той ще се бие против Джаред Каноние на UFC 254 през октомври, а спечелилият ще получи късмет за купата в категорията. Следващия месец златото ще бъде заложено и за него ще се бият Пауло Коста и Израел Адесаня.

Уитакър се завърна в играта в края на предишния месец и съумя да победи Дарън Тил с решение.

Така някогашният първенец се върна на победния път, откакто предходната година загуби купата си от Израел Адесаня. " The Reaper " завоюва 10 от последните си 11 борби и има вяра, че е по-добър войник от Каноние. " The Killa Gorilla " е в серия от 3 следващи победи с нокаут, само че това не тормози Робърт.

“Мисля, че Джаред Каноние е един доста рисков войник. Той има нокаутираща мощ. Той е твърд и безсърдечен. В своите борби оказва напън и непрекъснато върви напред. Сваляш го на земята и той се изправя. Разменяте удари в стойка и съумява да те надхитри. Мисля, че като цяло съм по-добър войник от него. По-добър съм в стойка и съм по-бърз. Умея да се движа по-бързо от него.

Мога да миксирам играта в стойка и на земя и по този начин ще му дам една кошмарна нощ. Аз съм твърд войник с кардио и мога да изкарам до решение. Мисля, че ще му бъде доста некомфортно с мен в клетката. Вече няма да очаквам. Ще се удрям постоянно, а не с дълги почивки. Обичам да се удрям и това не е неприятна работа. Здрав съм. Защо да не се удрям с него? Нямам други проекти за октомври”, показа Уитакър за идния пердах с Джаред.
mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР