Робърт Патинсън ще се превъплъти отново в мрачния богаташ Брус

...
Робърт Патинсън ще се превъплъти отново в мрачния богаташ Брус
Коментари Харесай

Робърт Патинсън ще се завърне за продължението на Батман

Робърт Патинсън ще се превъплъти още веднъж в мрачния паралия Брус Уейн в продължението на неотдавна излезлия шлагер " Батман ".

Warner Bros разкри новината във вторник на събитието CinemaCon в Лас Вегас, Невада, както заяви шефът на Warner Bros. Motion Picture Group Тоби Емерих.

Сценаристът и режисьорът Мат Рийвс, който присъстваше на събитието, също ще се завърне зад камера.

Не бяха разкрити спомагателни детайлности за сюжета или датата на премиерата на продължението.

Излизайки за малко на сцената, Рийвс сподели на присъстващите: " Благодаря на всички за голямата поддръжка за " Батман ". Нямаше да стигнем дотук без вярата и ентусиазма на всички ви. Развълнуван съм да се върна в този свят за идната глава. ", добави той, представен от Deadline.
`Робърт

Новата лента за мрачния супергерой на DC, дело на Рийвс, излезе на екран през март тази година.

Във кино лентата Брус Уейн, изигран от Патинсън, се насочва на отмъстителна задача в подземния свят, където се съюзява със Селина Кайл, известна още като Жената-котка, изиграна от Зоуи Кравиц.

Във кино лентата вземат участие още Пол Дано в ролята на загадъчния изверг Загадката, Джон Туртуро като гангстера Кармине Фалконе, Джефри Райт като служителя на реда Джим Гордън, Анди Съркис като Алфред и съвсем неразпознаваемият Колин Фарел като Пингвина.
`Робърт

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР