Робърт Патинсън и Суки Уотърхаус са станали родители. Те са

...
Робърт Патинсън и Суки Уотърхаус са станали родители. Те са
Коментари Харесай

Известен актьор стана баща, запази го в тайна

Робърт Патинсън и Суки Уотърхаус са станали родители. Те са посрещнали първото си дете неотдавна, само че това не е оповестено публично. Наскоро обаче артистът от " Здрач " е бил видян да бута количка по време на разходка с актрисата в Лос Анджелис, написа изданието " Mail Online ". 

На фрагменти от разходката им се вижда по какъв начин артистът от " Батман " реалокира бебето от детска количка на столче за кола, до момента в който Елизабет разглобява детската количка и я натоварва в автомобила.

Британските звезди към момента не са разкрили детайлности за новото попълнение в фамилията им, в това число неговия пол и дата на раждане. В мрежата се популяризира информация, че детето е момиченце, написа Fakti. 

Връзката на Патинсън и Уотърхаус 32-годишната Суки за финален път бе забелязана на обществено място на 24 февруари, а на 28 февруари тя за финален път разгласява в Instagram, с цел да отпразнува завършването на идващия си албум.

Бившият модел разкри, че е бременна по време на концерт на фестивала Corona Capital в Мексико Сити през ноември 2023 година Суки Уотърхаус и 37-годишният Робърт са дружно от 2018 година насам. През декември беше обявено, че са сгодени, което обаче не беше доказано от двойката.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР