Робърт Куърк, президент на ROQU Media, на среща с медиите

...
Робърт Куърк, президент на ROQU Media, на среща с медиите
Коментари Харесай

Робърт Кук: MTV Presents Varna Beach е специален проект за България

Робърт Куърк, президент на ROQU Media, на среща с медиите показа: “MTV Presents Varna Beach е доста специфичен план в България. Цялостната бизнес цел е подкрепяне на развиването на стопанската система и оказване на благотворно въздействие върху локалните общности. Невероятното ново партньорство с самолетна компания SunExpress несъмнено ще спомага за реализирането на тази цел и ние с неспокойствие приветстваме SunExpress като главен сътрудник.

Лайв шоуто през 2018 година ще е по-голямо и по-добро във всяко едно отношение, с Rita Ora, Years&Years, Redfoo и още доста реализатори, към този момент доказани в програмата на събитието. Билетите към този момент са единствено по 20 евро, което е невероятна цена както за локалните, по този начин и за задграничните гости. Очакваме с неспокойствие да забележим всички самолети на SunExpress, кацащи във Варна “. В своето изказване във Варна Питър Гладе, търговски шеф на SunExpress, съобщи: „ Музиката и пътуването свързват народите, изключително през лятото. Красивият варненски плаж е идеалното място за един изумителен музикален фестивал.

SunExpress е най-активната интернационална самолетна компания във Варна с връзки до съвсем всички съществени немски градове. Ние сме мощен сътрудник за района и, несъмнено, за нас е чест да се присъединим към плана ". От три години SunExpress лети от Германия до Варна и Бургас и сега е пазарен водач в България. Надграждайки сполучливото си развиване през 2017г., SunExpress затвърждава разрастването си на българския пазар. Новото съдействие с MTV Presents Varna Beach е идеалното решение за подкрепяне на устойчивото развиване на интернационалния туризъм в България. Партньорството промотира България в цяла Европа. „ С директните линии от Варна до девет немски града, SunExpress дава нови благоприятни условия за бързи, удобни и комфортни връзки с Европа!

Приветствам самодейността на самолетната компания, на MTV Presents Varna Beach и летище Варна, тъй като това е значимо за развиването на нашия град! Благодарение на все по-развитите и атрактивни въздушни връзки, морската столица става все по-привлекателно място за живот, за бизнес и за развиване на самодейността Варна – туристическа дестинация за четири сезона! “ – показа Иван Портних, кмет на община Варна. Във Варна основният изпълнителен шеф на Фрапорт България Улрих Хеппе съобщи, че планува забележителен растеж на броя на интернационалните пасажери. „ Приветстваме днешната вест и чакаме, че новото партньорство с MTV Presents Varna Beach ще помогне за привличането на доста нови туристи в района – освен за събитието на 12-ти август, само че и през целия летен сезон. През 2018 година чакаме 15% нарастване на пасажерите и се надяваме този растеж да продължи и през идващите години “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР