Робърт Хелениус е на една победа от сблъсък за Световната

...
Робърт Хелениус е на една победа от сблъсък за Световната
Коментари Харесай

Северният кошмар, който застава на пътя на Антъни Джошуа

Робърт Хелениус е на една победа от конфликт за Световната купа и Северният призрачен сън възнамерява да вземе коланите на Антъни Джошуа при „ нашествието на викинга “ във Англия.

Бившият Европейски първенец в тежка категория надделя непобедимия рекордьор в WBA Адам Ковнацки предишния месец, побеждавайки го в Ню Йорк в границите на четири рунда. По този метод Хелениус хвърли ръкавицата към носителя на поясите в Super WBA, IBF и WBO Антъни Джошуа.

Хелениус признава, че е бил сюрпризиран от първото проваляне на професионалния кръг на британеца от Анди Руис-младши. Но по-късно Джошуа взе реванш от мексиканеца в Саудитска Арабия.

„ Мисля, че би била доста забавна борбата с Джошуа. Ще бъде мач с доста фойерверки и тактики, само че мисля, че би било доста, доста забавно за мен “, споделя Хелениус пред Скай Спортс.

„ Бях доста сюрпризиран, че той бе свален от Анди Руис. Джошуа направи доста неточности в този мач, само че се оправи добре във втория дуел. Мексиканецът и аз сме доста разнообразни боксьори. Ние сме на един и същи растеж с Джошуа. Бил съм му спаринг сътрудник. Нямам нищо персонално против него, той е доста добър човек. Харесвам го, само че мисля, че бих го победил. Да, тъкмо това считам да направя. Викингите доста пъти са били във Англия. Ще направя настъпление “, сподели още той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР