Робърт Ф. Кенеди-младши води разговори с кандидати за вицепрезидент, докато

...
Робърт Ф. Кенеди-младши води разговори с кандидати за вицепрезидент, докато
Коментари Харесай

Робърт Ф. Кенеди-младши обмисля Арън Роджърс или Джеси Вентура за кандидат за вицепрезидент през 2024 г.

Робърт Ф. Кенеди-младши води диалози с претенденти за вицепрезидент, до момента в който се приближава до оповестяването на своя претендент за претендент за самостоятелен президент оферта.

Кенеди сподели пред New York Times, че куотърбекът на НФЛ Арън Роджърс и някогашният губернатор на Минесота Джеси Вентура са отпред в неговия лист. Стефани Спиър, ​​говорител на акцията, удостовери отчета на Times и сподели, че има и други имена в късия лист на Кенеди.

Кенеди, издънка на една от най-известните политически семейства в нацията, се концентрира върху приемането на достъп до бюлетината, безценен и отнемащ време развой, който съгласно него ще изисква от него да събере повече от милион подписи в изпитание за всеки щат.

Много щати изискват самостоятелните претенденти да посочат собствен претендент, преди да могат да изискат достъп до бюлетината, фактор, който подтиква ранния напън Кенеди да направи избор. Основните партийни претенденти нормално не избират претенденти за вицепрезиденти, до момента в който не наближат летните им...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР