Робърт Ф. Кенеди-младши подчерта значението на свободата при транзакциите, като

...
Робърт Ф. Кенеди-младши подчерта значението на свободата при транзакциите, като
Коментари Харесай

COVID протестите насочиха Робърт Кенеди-младши към Биткойн

Робърт Ф. Кенеди-младши акцентира смисъла на свободата при транзакциите, като я съпоставя със свободата на словото.

При първата си обществена изява като претендент за президент на Демократическата партия на Биткойн 2023 в Маями, Кенеди се обърна към препълнената зала на известната “Сцена на Накамото ”. Очакването към главната му тирада беше голямо.

Кенеди стартира обръщението си, като описа за интереса си към Биткойн, провокиран от решението на Канада да замрази банковите сметки на водачи на камиони, протестиращи против рестриктивните мерки, свързани с COVID-19. Този случай хвърли светлина върху цената на Биткойн като средство за продан.

Кандидатът за президент, прочут с това, че подлага на критика мандатите за ваксини, удостовери уговорката си за отбрана на гражданските свободи, като поддържа Биткойн.

Той съобщи, че Биткойн служи като отбрана против държавна и корпоративна интервенция, като още веднъж се базира на неприятното отношение към водачите на камиони. Кенеди даде обещание да пази правото на владение и потребление на Биткойн, в случай че бъде определен за президент.

Правейки съпоставяне с сегашния президент на Съединени американски щати, Кенеди разкритикува оферти от Байдън 30% данък върху миньорите на криптовалути. Той съобщи, че сходен налог постанова инвазивно наблюдаване и основава неподходящ казус.

Кенеди не беше единственият критик на оферти от Байдън налог за миньорите на конференцията. Сенатор Синтия Лумис, корав бранител на Биткойн, повтори мнението, като акцентира нуждата да се отбрани наличието на Биткойн и нововъведенията в Съединени американски щати.

За страдание републиканецът Патрик Макхенри, който ръководи Комисията по финансови услуги на Камарата на представителите, не можа да участва на конференцията заради продължаващите договаряния за тавана на дълга.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР