Робърт Дийн е широко известен с това, че е имал

...
Робърт Дийн е широко известен с това, че е имал
Коментари Харесай

Бог Да Ги Прости. Тези Смели Мъже Се Опитаха Да Ни Отворят Очите. Затвориха Ум Устите Безмилостно

Робърт Дийн е необятно прочут с това, че е имал висок сан в американската войска през 60-те години на предишния век. Тогава е получил достъп до строго секретни документи, свързани с галактическите закани и извънземната инвазия.

Дийн бил сюрпризиран да разбере, че американските бойци неведнъж са се срещали и са снимали летящи апарати на извънземните, и са направили аутопсия върху телата на хуманоидите. Най-защитените документи казвали, че военните нееднократно са залавяли жив извънземен.

Карл Улф е някогашен боен офицер. Като сержант на Военновъздушните сили на Съединените щати, през 60-те години, той става участник в загадка среща във военна база, където всички присъстващи са посочили фотоси, направени през 1966 година -1967 година, с апарата Orbiter на Луната. На фотоси от далечната страна на Луната, която не може да се види от Земята, били снимани „ небостъргачи “, куполи и други структури.

Робърт Дийн умря на 11 октомври 2018 година, на 89-годишна възраст, от неочакван сърдечен арест. 74-годишният Карл Улф се разруши с мотоциклет на 10 октомври 2018 година, като се сблъска с трактор, написа hiddentruth.site.

Въпреки обстоятелството, че гибелта на Робърт наподобява, като резултат от напредналата му възраст и здравословни проблеми, а гибелта на Карл е акцидент, доста откриватели са уверени, че уфолозите са отстранени от специфичните служби на Съединени американски щати.

Използвайки най-секретните данни на американското държавно управление, специалистите разкриха на света истината, че човечеството не е единствено във Вселената, а американските управляващи не могли да разрешат на тези хора да продължат да живеят.

Или може би, това не е било възмездие, а интервенция за унищожаване на приключването на още по-чувствителна информация …
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР