Робърт де Ниро разкри как върви отглеждането на шестте му

...
Робърт де Ниро разкри как върви отглеждането на шестте му
Коментари Харесай

Бащинството за Де Ниро или как се отглеждат шест деца със смесен произход - slava.bg

Робърт де Ниро разкри по какъв начин върви развъждането на шестте му деца, които са със разбъркан генезис. 76-годишният артист приказва искрено за фамилията си по време на виртуално изявление с Джими Фалън.

„ Децата ми са на половина чернокожи и даже аз одобрявам някои неща за даденост “, споделя той, обяснявайки че има повече права като бял човек. Звездата споделя, че доста добре схваща родителите, които изясняват на децата си по какъв начин би трябвало да се държат пред служителите на реда и че не би трябвало да вършат внезапни придвижвания, тъй като може да пострадат. “ Това е ужасно. Това би трябвало да се промени “.

Актьорът добави, че всеки човек, който наранява различен без причина, друга от самоотбрана или отбрана на близките, не би трябвало да бъде служител на реда. Коментарът на Де Ниро беше предизвикан от убийството на Джордж Флойд и всеобщите митинги, които започнаха в Съединени американски щати и заляха целия свят. 46-годишният афроамериканец беше погубен от бял служител на реда по време на арест, натрапен поради обвинявания за заплащане с подправена банкнота от 20 $.

Звездата има щерка Дрена, която е на 48 години и наследник Рафаел на 44, които са от някогашната му брачна половинка Даяна Абът. Той е татко на близнаците Джуалина и Арон на 24 години от някогашната си другарка Туки Смит, както има и наследник Елиът на 22 години и щерка Хелън на 8 години от някогашната си брачна половинка Грейс Хайтауър.

През януари артистът приказва пред „ People “ за това по какъв начин се грижи за децата си до момента в който е звезда в Холивуд и дали те се усещат принудени да тръгнат по неговите стъпки. Той споделя, че не е значимо дали ще се занимават с кино или не, а дали са щастливи. „ Казал съм им да не се задоволяват с дребното. Да се целят към това, което в действителност желаят и за което мечтаят “.

Де Ниро добави, че ще се радва за всеки един, в случай че той откри верния път в живота си и прави това, което го радва.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР