Робърт де Ниро определено се нарежда в списъка ни с

...
Робърт де Ниро определено се нарежда в списъка ни с
Коментари Харесай

Какво накара Робърт де Ниро да псува в ефир

Робърт де Ниро несъмнено се подрежда в листата ни с обичани артисти, а обичаните ни негови функции са толкоз доста, че няма смисъл да ги изброяваме.
 Кралица Маргрет II, Доналд Тръмп, датското кралско семейство и за какво кралицата на Дания е отказала да се срещне с президента
Злопаметен ли е Доналд Тръмп

Защо кралицата на Дания е отказала да се срещне с Тръмп

След няколко дни ще имаме опцията да го гледаме в " Жокера ", където не се и съмняваме, че ще се оправи великолепно, както постоянно.

В утринното предаване на CNN - Reliable Sources, обаче сподели една своя друга страна. Актьорът обсъждаше дружно с водещия Брайън Стетлър Доналд Тръмп и последния скандал, в който президентът се забърка.

—@BrianStelter asks Robert De Niro about criticism he gets from Fox for speaking out against Trump.

"Fuck em, " De Niro replies. "Fuck em. "

Stelter reminds him, "This is cable, so it's not an FCC violation, but it is still a Sunday morning. " pic.twitter.com/9IOo1VvXCM
— Oliver Darcy (@oliverdarcy) 29 септември 2019 година
Де Ниро счита, че Тръмп не трябва да бъде президент, тъй като прави каквото си изиска и това би трябвало да спре. Тогава водещият му сподели, че най-вероятно от Fox News ще го подлагат на критика поради това му изявление.
 Робърт де Ниро,
Тайната, която Робърт де Ниро издаде

Понякога се случват и такива неща

Робърт де Ниро не сдържа нервите си и на няколко пъти им пожела приятни неща, в случай че можем по този начин да се изразим. Той несъмнено, незабавно се извини, осъзнавайки, че предаването се излъчва в неделя заран, само че продължи да изрича позицията си по отношение на Доналд Тръмп, сравнявайки го с разбойник.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР