Робърт де Ниро, чието изпълнение в Ирландецът досега беше пренебрегнато

...
Робърт де Ниро, чието изпълнение в Ирландецът досега беше пренебрегнато
Коментари Харесай

Робърт де Ниро взе награда и нападна Тръмп

 Робърт де Ниро, чието осъществяване в " Ирландецът " до момента беше подценено от премиите " Златен глобус " и от номинациите за " Оскар " и от Гилдията на филмовите артисти, получи премия за изцяло творчество. Той употребява приемането на премията си за изцяло творчество, с цел да насочи прикрита рецензия против президента Доналд Тръмп.

" Има неща, които са верни, има неща, които са неправилни, има корист с власт и като жител, аз имам също толкоз право, колкото всеки различен, да изразя мнението си ", съобщи артистът.

Той призна, че гласът му е по-силен поради съответната обстановка, и даде обещание да го употребява " постоянно, когато видя явна корист с власт "

" И това е всичко, което ще кажа довечера ", добави той, без да спомене президента на Съединени американски щати поименно.

След това Де Ниро благодари на " братята си по оръжие " за премията за изцяло творчество. Общо 76-годишният артист е взе участие в над 100 кино лентата, напомня Ройтерс.

Корейският филм " Паразит " завоюва премията за най-хубав актьорски състав на американската Гилдия на филмовите артисти.

" Паразит " е комедиен трилър, показващ обществените разделения. Той завоюва макар мощната конкуренция, в това число от филми като " Ирландецът " и " Имало едно време в Холивуд ", написа Българска телеграфна агенция, цитирайки Ройтерс.

" Паразит " стана първата чуждоезична продукция с наградата за най-хубав актьорски състав на американската Гилдия на филмовите артисти. Тя го трансформира в мощен противник на " 1917 " за премия " Оскар " за най-хубав филм. Драмата на Сам Мендес е един от любимците за нея, откакто завоюва премията за най-хубав филм на Гилдията на продуцентите.

Тъй като актьорската колегия е най-голямата в американската киноакадемия, нейните награди се наблюдават от близко в конкуренцията преди Оскарите.

Смразяващото осъществяване на Хоакин Финикс като Жокера му донесе премията за най-хубав артист. Той към този момент завоюва няколко оценки с тази роля.

Рене Зелуегър получи премията за най-хубава актриса за превъплъщението си в обезверената Джуди Гарланд в биографичния филм " Джуди ".

Брад Пит получи още една премия за поддържащата роля в " Имало едно време в Холивуд ", а Лора Дърн беше определена за най-хубава актриса в поддържаща роля за превъплъщаването в безскрупулна адвокатка в " Брачна история ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР