Робърт Браун преби до смърт отчуждената си съпруга Джоана Симпсън,

...
Робърт Браун преби до смърт отчуждената си съпруга Джоана Симпсън,
Коментари Харесай

Убиецът от British Airways Робърт Браун сега – битка за свобода и „вечния страх“ на децата

Робърт Браун преби до гибел отчуждената си брачна половинка Джоана Симпсън, когато „ изгуби надзор “ посред горчивата им борба за бракоразвод.

Бившият капитан на British Airways беше тикнат зад решетките, откакто беше сензационно оневинен за ликвидиране, откакто призна за непредумишлено ликвидиране на съображение понижена отговорност. Убиецът трябваше да бъде освободен автоматизирано от пандиза през ноември 2023 година, само че това беше блокирано от лорд-канцлера след акция от приятелите и фамилията на госпожа Симпсън.

Преди той брутално да постави завършек на живота й, Браун и Джоана, милионерка, която ръководи личен бизнес с нощувки и закуска, изглеждаха като всяко друго нормално семейство. Семейната двойка споделя две деца и живее в раздължен дом в Аскот, Бъркшир. Но бракът им доближи точката на раздробяване, когато Джоана сподели на другар, че Браун я е държал на нож.

Както беше прегледано в документалния филм на ITV, The British Airways Killer, в нощта на Хелоуин през 2010 година Браун я нап...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР