Роб Грийфийлд е американец, който е посветил живота си на

...
Роб Грийфийлд е американец, който е посветил живота си на
Коментари Харесай

Човекът, който се храни само от градините на съседите си


Роб Грийфийлд е американец, който е посветил живота си на това да трансформира света посредством персоналния си образец. Предприемач, влогър, градинар и строител са единствено някои от думите, които дефинират Роб.

Наскоро младият мъж сграбчи вниманието ни, откакто няколко огромни онлайн портала оповестиха за предизвикването за 2019 година, което Роб е отправил към самия себе си.

Американецът се и е заречен да опита цяла година да се изхранва единствено с храна, която самият той е отгледал.



Интересното е, че Роб не разполага със аграрни имоти или огромни закрити оранжерии, и отглежда растенията си в градска среда.

Всичките му градини са ситуирани в дворовете на съседи, с които се е договорил да поделят продукцията, без да желае от съседите му помощ при развъждането.

 Снимка 400573

Роб цели да покаже на аудиторията и на съгражданите си какъв брой елементарно и прелестно е развъждането на лична храна. Идеята му е да предизвика повече хора да мислят за чистотата и произхода на храната, която употребяват, и да се престрашат да опитат сами.

 Снимка 400574

В YouTube канала на Роб можем да научим повече за начинанията му, които включват строене на дребни, уютни къщички, събиране на храна от кофи, създаване на огромни и дребни градини и доста други.

Възможно е да сте виждали Роб преди време, когато през 2016 година бе решил в продължение на месец да " облича " всички боклуци, които генерира. Ей по този начин, за всеобщо наставление.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР