Ризата, върху която блести подписът на Моника Белучи, е собственост

...
Ризата, върху която блести подписът на Моника Белучи, е собственост
Коментари Харесай

Моника Белучи се подписа върху сърцето на българин

Ризата, върху която свети подписът на Моника Белучи, е благосъстоятелност на оператора Таси Асенов, който дружно с Ива Кунчева за поредна година отразява кинофестивала в Кан. Тъй като предпочел да резервира по-близо подписа на фамозната хубавица, той показал мястото, където е сърцето му, и Моника се разписала там.

Десетки фотографии на международни звезди с персоналните им подписи изпълват залите на изложба Нирвана, където могат да се видят и извънредни изявленията с носителя на „ Златната палма “ Антонио Бандерас, с носителя на „ Златен глобус “, „ Златна палма “ и „ Оскар “ Хавиер Бардем, запаметяващи се минути на аления килим с мега звездата Ален Делон и сексапилните извивки на Моника Белучи.



С телевизионно предаване онлайн и топли думи от програмния шеф на Канал 3 Ива Стоянова бе открита изложбата, обединила фотографии и мултимедия от емблематичното събитие в света на киното, което всяка година събира звезди на Френската Ривиера. „ Галерия Нирвана за повторно е хазаин на галерия, отдадена на кинофестивала в Кан “, показа Ники Младжов. А Ива Кунчева добави, че изложбата на процедура към момента не се е случила, тъй като част от филмите, които са показани, към момента се чака да излязат на огромен екран – като филмът „ Имало едно време в Холивуд “ на Куентин Тарантино с присъединяване на Брад Пит и Леонардо Ди Каприо, който ще забележим на кино през август.



Невероятният фон за кино лентата „ Рокетмен “, разказващ за живота на Елтън Джон, притегли вниманието на Христо Мутафчиев, ръководител на Съюза на артистите в България, който прегледа с интерес фотосите дружно с проф. Любомир Стойков и артиста Ники Сотиров. Художникът Николай Панайотов, който живее в Париж и показа наскоро творбите си в изложба Нирвана, Евгени Минчев, дизайнерката София Борисова, бизнес дамата Таня Скринска и брачният партньор й Кристиян, бизнес дамата Капка Амзина, щерка й Паолина Петракиева и предприемачът Явор Цаков единомислещо стигнаха до извода, че Ален Делон си остава един от най-страхотните артисти на планетата, до момента в който гледаха фрагменти със звездата на френското кино. Тв водещият Димитър Патарински и доста негови сътрудници поздравиха Ива Кунчева за усиления труд, който е положила, с цел да се стигне до блясъка на „ Тête-à-tête “. Певиците Боряна Баташова и Диана Дафова, някогашният началник на магистрална полиция Красимир Занев, Вики Божилова и Йордана Димитрова – носителки на купата мисис България, предприемачи, създатели от разнообразни сфери, всемирски хубавици и ценители на седмото изкуство трансфораха откриването на изложбата в същинско холивудско празненство.



В синхрон с фрагментите от Лазурния бряг бяха и извънредните френски виновност на See Wines, които бяха показани на всеки един от гостите персонално от сомелиера Петър Бакалов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР