Рийз Уидърспун ще продуцира филм за живота на легендарната тенисистка

...
Рийз Уидърспун ще продуцира филм за живота на легендарната тенисистка
Коментари Харесай

Рийз Уидърспун продуцира филм за Навратилова

Рийз Уидърспун ще продуцира филм за живота на именитата тенисистка Мартина Навратилова. Това ще е първата биографична лента за чешката спортистка.

Сюжетът ще се върти към обществените и политическите активистки възгледи на Навратилова, която пази правата на дамите и на членовете на LGBT общността. „ Проблемите, с които се сблъсква Мартина, са по-актуални от всеки път и по тази причина е толкоз значимо да разкажем нейната история на новите генерации ангажирани младежи, които може да не са наясно с нейната решаваща роля в битката за правата на дамите и за пълноправие на LGBT общността “, съобщи Карол Кох, който е програмен шеф на компанията на Уидърсуп - Hello Sunshine.

Филмът ще включва материали и мемоари на почитатели на Навратилова от целия свят, които описват за нейното голямо влияние върху разнообразни обществени начинания. Рийз ще се стикова с отличения с „ Пулицър “ публицист Глен Гринвалд и Сузан Гилбърт за реализирането на лентата.

Междувременно 42-годишната актриса се е фокусирала и върху работата си по втория сезон на хитовия сериал „ Големите дребни неистини “, където се разписва като основен воин и продуцент.

Източник: Monitor
Снимка: Rex/Shutterstock
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР