Рийз Уидърспун е на 43 години, а Дженифър Анистън навърши

...
Рийз Уидърспун е на 43 години, а Дженифър Анистън навърши
Коментари Харесай

Дженифър Анистън и Рийз Уидърспун разкриват тайни за перфектен външен вид

Рийз Уидърспун е на 43 години, а Дженифър Анистън навърши 50 през февруари тази година. И двете обичани русокоски на Холивуд наподобяват необикновено и поставят доста грижи за себе си.

В изявление за Radio Times актрисите разкриха какъв метод на живот водят, за са поддържат съвършен външен тип. Оказва се, че имат доста сходни правила.

„ При мен това, което се назовава „ фастинг “, в действителност работи и виждам доста положителни резултати. Фастингът съставлява от време на време недояждане. Не закусвам заран и по този начин оставям тялото си без хана 16 часа “, споделя Анистън.

„ И двете упражняваме към шест пъти в седмицата. Много значима част от хранителния ни режим са зелените сокове “, добавя Рийз, която заран си разрешава за закуска единствено зелен сок и кафе. „ Джен знае ужасно доста значими неща по отношение на тренировките, по тази причина постоянно се допитвам до нея. Постоянно желая и други нейни препоръки за здравословния метод на живот, тъй като тя в действителност е специалист “, продължава Уидърспун.

Ако има едно огромно и златно предписание, в което и двете се кълнат, то е: „ Никакво пържено под каквато и да било форма! “. Това предписание е просто и се съблюдава и помни елементарно.

Разбира се, Дженифър не прави фастинг всеки ден, защото не е потребно за организма. Когато не е на този вид режим, тя стартира сутринта си със сок от целина и медитация. След като се освежи, стартира тренировката си. Графикът на Анистън стартира най-късно в 9 сутринта, а този на Уидърспун в 5:30 сутринта, тъй като води седемгодишния си наследник Тенеси на учебно заведение.

Диетоложката Сузи Барел обаче твърди, че режимът с недояждане напълно не е за всеки, по тази причина е редно всички самостоятелно да прибягваме до режими, които са подобаващи за нашето тяло и неговите потребности.

Съвсем скоро ще можем да гледаме Дженифър Анистън и Рийз Уидърспун още веднъж дружно на екран, защото двете вземат участие в телевизионния сериал The Morning Show. Публиката няма самообладание да ги види още веднъж дружно, откакто преди повече от 20 години ги гледа на дребния екран да играят сестри в сериала „ Приятели “.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР