Ritz Carlton в Кан беше един от първите световни грандове,

...
Ritz Carlton в Кан беше един от първите световни грандове,
Коментари Харесай

Ritz Carlton Toronto

Ritz Carlton в Кан беше един от първите международни грандове, които ви показахме и за които разказахме в детайли, само че в Торонто също е забавен. Разположен в небостъргач на Уелингтън стрийт в самия център, против операта, той е произведение на актуалното изкуство самичък по себе си зад безличната стъклена фасада. И има лична сбирка от над 400 експоната, която излага в дребното си лоби и стаите.

Басейн със солена вода, Експириънс шауърс, евкалиптова парна баня, виталити басейн със зелен чай, това е единствено част от листата на спацентъра на хотела, който е истинка забалежителност.

ТОСА е името на сериите за кулинарни запалянковци, които хотелът провежда в своите заведения. Част от тях е концепцията на Сиреновата пещера, където гостите тестват 35 районни и интернационалните марки от продукта в компанията на виновност, селектирани от носителя на международни награди – сомелиера на хотела Лори О’Съливан. Друга атракция са кулинарните курсове, които се вършат от майсторите в кухнята на хотела за гостите, които го пожелаят.

Снимки може да видите ТУК!!!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР