Ritz-Carlton Hotel обяви пускането на собствена круизна линия, която ще

...
Ritz-Carlton Hotel обяви пускането на собствена круизна линия, която ще
Коментари Харесай

Ritz-Carlton пуска круизи за 1% от туристите

Ritz-Carlton Hotel разгласи стартирането на лична круизна линия, която ще се извършва от 3 първокласни кораба, тръгващи по море от края на 2019 г . Те са нещо по средата сред суперяхти и дребни океански лайнери и притежателите таргетират супер ВИП-овете, избрани от тях като оня "1% от световните пътешественици ".

Огромни каяти, повече благоприятни условия за хранене, задоволително огромни зони за рекреация, това е концепцията за над 5 звезди круизен туризъм от The Ritz-Carlton Yacht Collection.

"Tова е неповторима композиция от яхтинг и круизинг, първокласни пътешествия за посетители, които желаят да открият или да преоткрият света, " споделя Евре Юмлер, президент на The Ritz-Carlton Hotel Company. Лодките се създават от шведската Tillberg Design.

Маршрутите са Средиземноморието, Карибите и Нова Англия – източното крайбрежие на Северна Америка. Яхтите ще имат скоростта да предложат по-малко време в морето и допустимо повече в дребните бутикови пристанища, където огромните круизни чудовища не могат да припарят.

Помещенията за настаняване няма да бъдат наричани „ каюти”, а „ апартаменти”, 149 на борда на всеки транспортен съд, общо за 298 пасажери, като 2 на всяка яхта ще бъдат пентхауси – по български фасон наричани „ мезонет”, всеки по 138 кв.м.

Друга разлика с обичайните круизи е желанието храна и питиета за гостите да има когато и да е на денонощието, с цел да не се усещат като „ на смяна”, а на всяко пристанище ще се качват локални майстори – готвачи, актьори, лектори, с които пасажерите ще могат да се забавляват, като по този начин ще се допират и до локалната просвета.

Резервациите стартират от май 2018 година

Снимки може да видите ТУК!!!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР