Рициновото масло е идеално средство за многобройни проблеми с кожата

...
Рициновото масло е идеално средство за многобройни проблеми с кожата
Коментари Харесай

Това масло e чудотворно: Само какво прави с косата, миглите и веждите, не е истина!

Рициновото масло е идеално средство за многочислени проблеми с кожата и косата - плътността и лепливостта са повода хората да го избягват, което е огромна неточност, защото маслото може доста да усъвършенства качеството на кожата и косата ви. Това масло е ужасно при косопад и за растеж на косата, миглите и веждите. Защо рициново масло?

Рициново масло може да позволи проблемите с косопада или тънката коса и напукани устни, като в същото време да понижи появяването на белези. Маслото може да сгъсти веждите ви и да ги направи по-тъмни.

И това е забавно: Преборете бръчките към очите - Четете още на най-полезния здравен уебсайт zdrave.to

Когато употребявате маслото на веждите си, просто го нанасяйте всяка вечер, преди да си легнете и ще забележите обилни усъвършенствания единствено за 3 месеца!

Рициново масло за по-бързо израстване на косата

Рициновото масло може да усили растежа на косата, миглите и веждите и да ги направи по-гъсти. Маслото е богато на рицинолова киселина, мощен антибактериален и противогъбичен сътрудник, който може да унищожи всевъзможни бактерии. Рициново масло е идеално естествено средство против загуба на коса заради съществуването на омега-9 мастни киселини. Тези съединения могат да подсилят космените фоликули и са доста значими за здравето на вашата коса. Маслото прониква надълбоко в порите на скалпа ви и ги подхранва с съществени хранителни субстанции.

За да увеличите растежа на косата, всичко, което би трябвало да извършите е да нанесете няколко капки рициново масло. Разтъркайте ги в дланите си и нанесете маслото на косата си. Не се постанова да нанасяте прекомерно доста, тъй като може да извършите косата си мазна. Експериментирайте първоначално и сигурно ще намерите идеалното количество за вашата косата.

Рициново масло за белези и лъскави устни

Рициното масло работи отлично против белези. То може да прониква даже и при най-тежките и най-дълбоките белези по кожата и голям брой мускулни пластове. Маслото ще омекоти кожата ви и ще унищожи тъканта на белега, като в същото време ще подтиква производството на бели кръвни кафези и ще понижи възпалението, което постоянно съпровожда белези. Това ще докара до бързо изцеление и понижаване на белезите.

А изгодите от рициново масло не стопират до там. Ако страдате от напукани устни през зимата, можете да приложите малко масло върху тях, с цел да разрешите казуса. Маслото ще направи вашите устни блестящи и меки и ще ги поддържа хидратирани през суровите зимни месеци. Ако нямате естествено рициново масло, можете безвредно да употребявате артикули, които го съдържат.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР