Ритали са я, били са я в главата, боли са

...
Ритали са я, били са я в главата, боли са
Коментари Харесай

Зловещо! Пребиха баба за бутилка вино

Ритали са я, били са я в главата, боли са я с лозарска ножица, споделя щерка й
Зверство в Белово. Двама крадци пребиха грубо 75-годишна жена поради бутилка вино и 13 лв.. Двамата са остарели познайници на полицията, пробвали да се укрият, само че били хванати от униформените, заяви Нова тв.

 „ Аз посегнах при тропота да запаля лампата. Те ми хванаха ръцете и ме повалиха на земята, почнаха да ме ритат ”, описа пред NOVA потърпевшата Йорданка Кюркчийска.

Крадците ремонтирали навеса на дамата преди година и в този момент се върнали, с цел да търсят спестявания. Открили единствено 13 лв. и три остарели мобилни телефона.

„ Никое дете не би трябвало да вижда майка си в такова положение. Ритали са я, били са я в главата, влезнали са в мазето, разтворили са лозарска ножица и с острието са я боцкали. Влачили са я по стълбите, с цел да я върнат вътре ", споделя щерка й Румяна Стойкова.

Полицаи от няколко града взели участие в акцията по задържането на крадците, които имат няколко присъди зад тила си. Единият излязъл от пандиза преди две години, където лежал поради обир.

„ Намерени са част от движимостите, отнети от старата жена. Единият арестуван е направил цялостни признания ”, заяви окръжният прокурор на Пазарджик Васил Малинов.

„ Много добре са знаели, че би трябвало да заличат следите и да се укрият. По тази причина са арестувани на разнообразни места – единият в София, а другият в Ботевград, където са се били скрили ”, разясни зам.-директорът на МВР-Пазарджик Светослав Телбизов. Нападателите остават в ареста. Очаква ги затвор от 5 до 15 години.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР