Рисковият капиталист Марк Андресен сподели своя наръчник за крипто инвестиране,защитавайки

...
Рисковият капиталист Марк Андресен сподели своя наръчник за крипто инвестиране,защитавайки
Коментари Харесай

Съоснователят на Andreessen Horowitz сподели своя наръчник за крипто инвестиране

Рисковият капиталист Марк Андресен показа своя справочник за крипто вложение,защитавайки от критиците, един бранш от промишлеността.

В ново изявление за подкаста The Lunar Society милиардерът, съосновател на Andreessen Horowitz загатна, че влага в крипто пространството по същия метод, както и в други звена свързани с рисков капитал.

Той показа, че като става въпрос за крипто вложения, неговата компания търси планове, чийто създатели имат визия и предпочитание да я преследват. Също по този начин следят за надълбоко равнище на софтуерна икономическа смяна, което е належащо, с цел да може един нов стартъп да откри мястото си в даден пазар.

Марк Андрийсън счита, че при такива планове е значимо те да имат причина да съществуват, да имат пазар за това, което основават, да има пресечна точка сред продукта и пазара и да има метод да се печелят пари.

Относно продължителността на тези вложения той показа:

Милиардерът също по този начин показа, че компанията му заобикаля спекулативни планове, защото се отнасят към този тип вложения по безусловно същия метод, както с венчър капитал.


 


Рисковия капиталист обърна внимание и на незаменяемите токени (NFT), защитавайки ги от постоянно срещаното изказване, че те нямат стойност:

Използвайки прилика с общоизвестната картина Мона Лиза той съобщи, че нейното пресъздаване може да коства $25, само че не би имало същата стойност като оригинала заради културното значение и историческата стойност, които тя и някои незаменяеми токени носят.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР