Рисковете пред националната сигурност притесняват опозицията. Именно това стана повод

...
Рисковете пред националната сигурност притесняват опозицията. Именно това стана повод
Коментари Харесай

Опозицията иска да се сложи край на агонията Денков-Габриел

Рисковете пред националната сигурност тормозят опозицията . Именно това стана мотив за втория избор на съмнение. Българската войска и защита се лишават от качества в интерес на непознати ползи, сподели Кристиян Вигенин при представянето на претекстовете за вота.

Липсва тактика за развиване на въоръжените сили, счита социалистът. Българската авиация продължава да чака първите 8 изтребители F-16, разяснява той. Акцент Вигенин сложи върху противовъздушната защита.

При възможни спорове армията ни ще е в неравностойно състояние . Българските предприятия в отбранителни бранш се държат встрани от производствата и работят единствено за Украйна, съгласно аления народен представител.

Той упрекна МО в цялостна мизерия в дейностите му. МО се трансформирало в организация за недвижими парцели.Правят се противоречиви политически назначения в МО, счита още Вигенин. Министърът е несъответстващ и самичък по себе си е риск, посочи социалистът. Той подлага на критика и незадоволителните ограничения по попречване на мигрантския напън .

Членството в Шенген е все по този начин надалеч , по мнението му. Страната ни пък била като васална провинция. Провалите следват един след различен, уточни Вигенин и прикани на следващия ден, когато ще се гласоподава вота на съмнение, да се постави завършек на мъката.
 Вотът на съмнение няма да успее, убеден Тагарев Обновена
Вотът на съмнение няма да успее, убеден Тагарев

На министърът на защитата стартира да му става досадно
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР