Рисков жп прелез застрашава живота на преминаващите в павликенското село

...
Рисков жп прелез застрашава живота на преминаващите в павликенското село
Коментари Харесай

Училищни автобуси преминават на рисков жп прелез при спуснати бариери

Рисков жп прелез заплашва живота на преминаващите в павликенското село Стамболово. Почти при всяко прекосяване на трен в региона, се стига до рискови обстановки. За това са алармирали фенове на bTV.

От изпратените фотоси, създателят на които е поискал анонимност, се вижда по какъв начин учебните рейсове минават при спуснати бариери. Шофьорите им не отхвърлят.

" Доколкото знам от сътрудниците, прелезът е бил негоден. Изчакали и са минали, гледали са там хора в профил и са минали. Вторият сътрудник дори сподели, че след това към този момент на връщане, като е натоварил децата, към този момент на връщане, ония там, дето прави прелеза, е вдигал бариерата на ръка. ", споделя водачът на учебен рейс Христо Христов.

От Националната компания железопътна инфраструктура са удостоверили за bTV.

" Друг е въпросът дали това техническо лице има пълномощията да го прави. Изискали сме пояснения от шефа на учебното заведение и респективно от водача ", съобщи министър Красимир Вълчев.

Според учебното управление казусът не е казус.

" Този път не са позвънили на 112 по простата причина, че техникът, който е пристигнал да в профил повредата към този момент е бил там. Колоната е била много огромна. ", споделя Радка Станева, шеф на ОУ " Св. Климент Охридски " - Павликени.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР