Рискът във футболните прогнози вдига адреналина на всеки фен, но

...
Рискът във футболните прогнози вдига адреналина на всеки фен, но
Коментари Харесай

Риск печели, риск губи: 3 футболни прогнози на много висок коефициент

Рискът във футболните прогнози подвига адреналина на всеки почитател, само че постоянно е добра концепция рискът да бъде сдържан след положително изследване. Точно подобен вид дуели оферират нашите типстъри в рубриката " риск печели, риск губи ".
Не пропускайте опцията да удвоите средствата, които сте отделили за спортни залози, като 7777.bg предлага 100% бонус първи депозит до 100 лв. (18+).
14:30 часа: Тотнъм - Арсенал (от Mr. Corner)

Дойде време и за един от най-ожесточените конфликти на Острова - Тотнъм против Арсенал. " Шпорите " влизат в мача " разтърсени ", откакто позволиха две загуби в последните си два мача, а това на процедура им унищожи възможностите за купата в Англия. Играта на " белите " несъмнено не върви, а в този момент те посрещат нов тежък противник, който също така се намира в отлична форма. " Артилеристите " се намират в серия от пет следващи победи във всички шампионати, а тягостната борба за топ 4 с тимовете на Челси и Манчестър Юнайтед постанова на " алените " да търсят успеха непременно. Очертава се ново дерби, в което сигурно няма да липсват попадения, а победа за гостите надалеч не е неосъществим резултат.
Прогноза : Победа за Арсенал и над 2,5 гола - 5,00 коефициент

17:00 часа: Хъдърсфийлд ще победи Брайтън (от The Dalai Lama)

Брайтън посреща Хъдърсфийлд в следващ мач от 29-ия кръг в британската Висша лига. Гостите са считани за сигурен изпадащ, откакто се намира на последно място с 14 точки, като последните три пристигнаха в миналия промеждутъчен кръг – след триумф над Уулвс с 1:0. Брайтън също е тим, който е считан за кандидат за изпадане и е 16-и, а формата на „ чайките” е надалеч от понятието „ доста добра”. Предлагаме ви да употребявате рационален
залог и да изиграете двойката на „ ЕймЕкс Стейдиъм”.
Прогноза : Победа за Хъдърсфийлд – 5,25 коефициент.
19:30 часа: Борусия Мьонхенгладбах - Байерн Мюнхен (от The Gambling Guy)

В двата тима има доста контузени футболисти за идната среща, само че неналичията при баварците наподобяват по-сериозно, изключително тази на Давид Алаба. Освен това Байерн изпитва съществени проблеми с този противник в последните години, като единствено в границите на 3 години загуби 3 пъти от този противник (два пъти като посетител и един път като хазаин през този сезон). Домакинският фактор също може да окаже въздействие върху срещата, макар че Борусия е в серия от 2 провали вкъщи. Преди това обаче отборът от Мьонхенгладбах беше 9 от 9 в домакинските си срещи, а Байерн не демонстрира нужната постоянност в представянето си и тази липса може да изиграе сериозен фактор за триумфа на домакините. Неудобният за Байерн противник и неналичието на неизменност са двата съществени фактора да избера Борусия в този мач на страховит коефициент.
Прогноза : Победа за Борусия Мьонхенгладбах (5.25 коефициент)
Подбни рискови прогнози не е добра концепция да се играят дружно на един фиш. Съветът ни е постоянно да играете мачовете " единично " или в система. Иначе общият коефициент, който се получава от 3-те срещи, е 137. Двубоите са положителни и за система трикси или друга, в която да употребявате и вашите прогнози!


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР