Рискът от пренасяне на вируси при хора, които редовно посещават

...
Рискът от пренасяне на вируси при хора, които редовно посещават
Коментари Харесай

Хигиена в пандемията - кои са най-опасните места у дома

Рискът от преместване на вируси при хора, които постоянно посещават публични места или пътуват с градския превоз е много висок, тъй че би трябвало да почиствате дома си по опция всекидневно, сподели за РИА Новости Татяна Руженцова, началник на отдела за клинични проучвания на Централния проучвателен институт по епидемиология в Русия.
" Ако имате членове на фамилията, които са пътували с публичния превоз, работят или постоянно посещават търговски обекти, тогава рискът от зараза е значителен, тъй че почистването би трябвало да се прави по опция най-малко един път на ден ", споделя Руженцова, представена от БГНЕС.
 Растенията, които може да ви пазят от вируси вкъщи Растенията, които може да ви пазят от вируси вкъщи
В изискванията на пандемия от ковид всички търсим спомагателни способи да защитим себе си и околните си от зараза. Някои елементарни...
Тя означи, че даже в случай че никой у дома не е болен, при разчистване би трябвало да се употребяват дезинфектанти.
Особено внимание би трябвало да се обърне на коридора - дръжките на вратите и ключовете на лампите би трябвало да се дезинфекцират по-често, посочи специалистът.
Според нея в коридора би трябвало да се инсталира и бутилка с дезинфектант, с цел да може незабавно откакто човек влезе извън, преди да допре нещо да дезинфекцира ръцете си – по този начин рискът от преместване на зараза в жилището мощно ще намалее.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР