Риши Сунак се разхожда по окияния от слънце калифорнийски кей със семейството си на ваканционни снимки

...
Семейството също ще се отправи към Дисниленд по време на
Коментари Харесай

Семейството също ще се отправи към Дисниленд по време на първата си „правилна“ семейна лятна ваканция от няколко години, според г-н Сунак.

Изображение: Снимка: AP

Той каза, че дъщерите му са „много развълнувани“ да отидат в тематичния парк, преди да се пошегуват, че се страхуват, че ще прекарат твърде много време в изживяването на Междузвездни войни, защото той им е фен.

Изображение :Pic: AP

Носейки ежедневно облекло, г-н Сунак каза, че Калифорния е значимо място за семейството, тъй като там е срещнал съпругата си и където е прекарал известно време, докато е учил в Станфордския университет.

Изображение: Снимка: AP

В негово отсъствие вицепремиерът Оливър Доудън поема отговорностите, като г-н Сунак получава ежедневни актуализации от личния си кабинет.

Изображение: Снимка: AP

Празничните фотосесии на министър-председателя са дълга традиция , със скорошни примери, включително Дейвид Камерън, сниман на португалски рибен пазар, и Тереза ​​Мей на разходка в Швейцария.

Това идва, след като петима активисти на Грийнпийс бяха арестувани, след като се качиха на покрива на имението на семейство Сунак в Северна Йоркшир със знак, който гласеше „няма нов петрол“.

Групата на активистите по климата протестираше срещу „подкрепата на премиера за голямо разширяване на сондажите за нефт и газ в Северно море“ – където ще предостави 100 нови лиценза край бреговете на Шотландия.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР