Риши Сунак се подигра на Кийр Стармър за коментарите му

...
Риши Сунак се подигра на Кийр Стармър за коментарите му
Коментари Харесай

Риши Сунак се нахвърли над транссексуалната шега на PMQ пред майката на убитата Бриана Гей

Риши Сунак се подигра на Кийр Стармър за мненията му за „ дефиниране на жена “, до момента в който майката на убитата транссексуална тийнейджърка Бриана Гей беше в парламент.

Шокиращият миг настъпи единствено момент откакто водачът на лейбъристите приветства Естер Гей, която трябваше да се появи от обществената изложба във въпросите на министър-председателя. Г-н Стармър похвали нейната „ непоколебима храброст “ единствено дни откакто двама младежи бяха вкарани в пандиза предходната седмица за убийството на 16-годишната Бриана предходната година.

„ Като татко, даже не мога да си показва болката, през която тя минава, и се веселя, че тя през днешния ден е с нас в галерията тук “, добави той. Но когато господин Сунак стартира своите атакуващи линии в PMQs, той упрекна господин Стармър, че не е спазил уговорките си и се е обърнал назад към „ дефинирането на дамата “.

Г-н Стармър отговори: „ От всички седмици да казваш това, когато майката на Бриана е в тази зала – позор. Да парадираш като честен човек, ког...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР