Риши Сунак отблъсна бунта на торите заради неговия разделителен план

...
Риши Сунак отблъсна бунта на торите заради неговия разделителен план
Коментари Харесай

Кои са „Петте семейства“? Всички бунтовнически групи на торите, заплашващи нещастие за Риши Сунак

Риши Сунак отблъсна протеста на торите поради неговия разграничителен проект за депортиране в Руанда, само че неволите му надалеч не са завършили.

Заговорници от задната пейка от редица разнообразни групи на торите сплотиха напъните си, с цел да завъртят винтовете на министър-председателя във връзка с законопроекта в ден на драма, напомнящ войните на Народното събрание за Брекзит. Наричащи себе си „ Петте фамилии “, в символ на поклон към мафията в Съединени американски щати, бунтовниците заплашиха да торпилират законодателството, само че в последна сметка се стопираха да се въздържат при гласуването.

Това значи отсрочване на изтезанието за министър-председателя, само че той е изправен пред новогодишен призрачен сън, защото бунтовниците ясно дадоха да се разбере, че могат да потопят законопроекта, в случай че той не се подчини на настояванията им. И Руанда може да бъде единствено началото, защото смелите десничари надушват уязвимост. Въпреки че господин Сунак има доста болшинство, единствено 28 тори би трябвало да се разпалват в Камарата на общините,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР