Риши Сунак е предупреден, че играенето на крачка“ с Reform

...
Риши Сунак е предупреден, че играенето на крачка“ с Reform
Коментари Харесай

Риши Сунак каза, че „играенето на крачка“ с Найджъл Фараж и реформата ще доведе до изтриване на торите

Риши Сунак е предизвестен, че „ играенето на крачка “ с Reform UK на Найджъл Фараж ще докара до заличаване на торите от някогашен ръководител на консерваторите.

Изпадналият в борба министър-председател е под напън, откакто торите претърпяха две унизителни провали на междинните избори предходната седмица. Гласоподавателите изоставиха консерваторите както в Кингсууд, по този начин и в Уелингбъро, давайки два триумфа на партията на Кийр Стармър. Имаше и повишаване на поддръжката за промяната и в двата състезанието, като учредената от Фараж организация стана трета в Уелингбъро с 13% от гласовете.

Г-н Сунак е подложен на напън от паникьосани десничари да го изпрати опасността от промяна посредством изместване още повече надясно. Но някогашният ръководител на торите Крис Патън сподели, че преследването на гласоподавателите на реформаторите би унищожило изборните шансове на партията.

Лорд Патън сподели пред Westminster Hour на BBC: „ Бях ръководител на Консервативната партия, когато имаше Консервативна парт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР