Риши Сунак е под нарастващ натиск да осъди министъра на

...
Риши Сунак е под нарастващ натиск да осъди министъра на
Коментари Харесай

Риши Сунак „има доверие“ на Джеймс Клевърли, тъй като натискът нараства заради шегата за наркотици за изнасилване на среща

Риши Сунак е под възходящ напън да осъди министъра на вътрешните работи Джеймс Клевърли за това, че се майтапи, че е дал на жена си опиат за обезчестяване на среща.

Източник №10 сподели, че министър-председателят към момента има доверие в господин Клевърли макар апелите към висшия тори да подаде оставка поради гнусните му забележки на приема на Даунинг стрийт. The Mirror разкри, че министърът на вътрешните работи е споделил на посетители дами, че „ малко рохипнол в нейната напитка всяка вечер “ „ не е в действителност нелегално, в случай че е единствено малко “.

Той също по този начин се засмя, че тайната на дългият брак гарантираше, че вашият брачен партньор е „ някой, който постоянно е леко замаян, тъй че в никакъв случай да не може да разбере, че има по-добри мъже някъде “. Неговите мнения пристигнаха часове, откакто личният му отдел разгласи проекти за битка с шпайкването.

Говорителят на господин Cleverly сподели: „ В това, което постоянно се е разбирало като частен диалог, министърът на вътрешните работи направи това, което явно тр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР