RIS е достъпна за графичните карти Radeon RX чрез нов

...
RIS е достъпна за графичните карти Radeon RX чрез нов
Коментари Харесай

Технология на AMD повишава резкостта на изображенията

RIS е налична за графичните карти Radeon RX посредством нов драйвер

RIS технологията за графични карти Radeon усъвършенства образните преживявания при високи кадрови скорости на екрани с доста висока резолюция (снимка: AMD видео)

Новата технология за повишение резкостта на изображението Radeon Image Sharpening (RIS) към този момент е налична и за графичните карти Radeon RX 570, RX 580 и RX 590, както и за RX 470, и RX 480, заяви AMD.

С най-новия драйвер Radeon Software Adrenalin Edition мейнстрийм геймърите с Radeon графика ще получат същите извънредно ясни изображения, каквито серията Radeon RX 5700 GPU обезпечава за доста AAA, eСпорт и инди игри.

RIS е образован, контрастно-адаптивен логаритъм за повишение на резкостта, който носи по-голяма изясненост в изображенията, смекчени преди този момент от резултатите на пост-обработката, като на процедура не въздейства на продуктивността в игрите.

С Radeon графичните карти, RIS технологията усъвършенства образните преживявания при високи кадрови скорости на екрани с доста висока резолюция.



RIS работи с DirectX 12 и Vulkan заглавията на графичните карти Radeon RX 570, RX 580, RX 590, RX 470 и RX 480 и се задейства в Radeon Software, тъй че за разработчиците на игри не е нужно те самите да вграждат поддръжка на технологията в своите игри.

Даунлоуд: Radeon Software Adrenalin Edition
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР