Riot Games направи куп промени във формата за провеждане на

...
Riot Games направи куп промени във формата за провеждане на
Коментари Харесай

От Riot Games обявиха локациите и промените във формата на Worlds и MSI

Riot Games направи куп промени във формата за осъществяване на двата най-големи интернационалните шампионата в League of Legends - World Championship и Mid-Season Invitational. Освен това американската компания разгласи и локациите, на които ще се случат грандиозните Esports събития.

Worlds 2023 ще се играе в Корея, това оповестиха уредниците на международното състезание, като по време на третото издание в азиатската страна, ще забележим много друг формат. Още при започване на шампионата ще бъде прибавен нов стадий - WQS, или Worlds Qualifying Series, което ще рече индивидуален Best of 5 дуел сред четвъртия в европейския LEC и този в щатския LCS. След това пък Play-In етапа, както и групите, също ще претърпят промени. Play-In-ът ще бъде във формата на дуели, а най-силните ще се класират след Best of 3 край. Групите пък напълно отпадат за сметка на Swiss Stage.

Лондон пък ще посрещне MSI 2023. Промените тук също са много, като още в участващите отбори проличава фрапантна разлика - четирите водещи района ще получат по два състава, които да ги съставляват, а също така ще бъде поканен и по един тим от LLA, CBLOL, LJL, PCS, и VCS шампионатите. Форматът тук пък ще разреши на играчите повече неточности, позволявайки 8 отбора във финалния стадий и борби с двойни елиминации.

Снимка: Riot Games
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР