РИОСВ: Във Войводиново да не отварят прозорците днес и следващите

...
РИОСВ: Във Войводиново да не отварят прозорците днес и следващите
Коментари Харесай

Облаци дим над Войводиново, разследването продължава

РИОСВ: Във Войводиново да не отварят прозорците през днешния ден и идващите дни Изгорялата фабрика за месо строена с европейски средства

Продължава следствието на огромния пожар в цеха за прерабока на месо край Войводиново. До момента са осъществени оглед на местопроизшествието, разпити на очевидци, приобщаване на документи. Предстои осъществяване на спомагателни огледи и назначение на пожаротехническа и химическа експертизи, които да открият повода за пораждане на пожара, оповестяват от прокуратурата.

Два екипа на пожарната остават на мястото и не престават да обливат цеховете с вода. От завода към момента излиза пушек, само че няма заплаха от замърсяване на въздуха.

Когато има естествени условия за оглед, инспектори ще влязат вътре, с цел да търсят аргументите, довели до огромния пожар. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

След огнената буря, без работа остават 300 души. Напълно унищожени са складовото помещение, транжорната, пакетажния завод, както и нови машини за преправка на месо.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР