РИОСВ - Хасково е издала наказателно постановление с глоба от

...
РИОСВ - Хасково е издала наказателно постановление с глоба от
Коментари Харесай

Собствениците на автоморга в Кърджали са глобени със 7000 лева за незаконна площадка за автомобили от РИОСВ - Хасково

РИОСВ - Хасково е издала наказателно разпореждане с санкция от 7000 лв. за противозаконна площадка за събиране, предпазване и разкомплектоване на излезли от приложимост МПС в Кърджали, заяви екоинспекцията в доклад за активността си през месец септември.

Глобен с 300 лв. е бил и цех за произвеждане на хидравлични цилиндри и съставни елементи в Джебел за липса на ограничения за ограничение или очистване на последствията от замърсяване на дере при спешна обстановка.
Съставени са актове на две млекопреработвателни предприятия в Хасково и в Джебел за неспазване на правила при изпускането на индустриални отпадъчни води, допълват от Регионална инспекция за опазване на околната среда.

Нейни специалисти са направили за интервала 122 инспекции на 114 обекта. Дадени са били 24 наставления за премахване на установени нарушавания. Съставени са били 4 акта и са били издадени 2 наказателни постановления за 7300 лв..

В резултат на контрола, през месеца е било почистено нерегламентирано бунище в землището на с. Долно Къпиново, община Кирково, и е било прекъсната нерегламентирана активност с излезли от приложимост МПС в с. Ръженово, община Маджарово. На "Зеления " телефон през месеца са постъпили 12 сигнала, 4 от които за бедстващи предпазени типове птици, осведомят още от Регионална инспекция за опазване на околната среда.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР