Рио Фърдинанд се намеси в стратегията за набиране на Манчестър

...
Рио Фърдинанд се намеси в стратегията за набиране на Манчестър
Коментари Харесай

Рио Фърдинанд се намеси в набирането на Манчестър Юнайтед, след като посочи звезда, която „не трябва да бъде“ в клуба

Рио Фърдинанд се намеси в тактиката за набиране на Манчестър Юнайтед и посочи Джони Еванс като човек, който „ даже не би трябвало бъди там " тъкмо в този момент.

Юнайтед завърши разочароващата си акция във Висшата лига с победа с 2-0 над Брайтън в неделя. Това обаче не им попречи да завършат на най-ниската си позиция (осма) от ребрандирането на дивизията през 1992 година, до момента в който Червените дяволи записаха и негативна голова разлика (-1) за първи път от 34 години.

Сега те се изправят против Манчестър Сити на финала за Купата на Англия идната събота, където Ерик загар Хаг ще се бори да избави работата си преди възможна голяма смяна през лятото на Олд Трафорд. Очаква се сър Джим Ратклиф и INEOS да завладеят футболния отдел, в това число набирането и прехвърлянията.

Това е нещо, което би трябвало да се усъвършенства съгласно някогашния бранител на Юнайтед Фърдинанд, който подлага на критика решението им да преподпишат с Евънс предишното лято. 36-годишният състезател, който прекара 11 години в клуба по-рано...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР