Рио Фърдинанд призна, че той и неговите съотборници в Манчестър

...
Рио Фърдинанд призна, че той и неговите съотборници в Манчестър
Коментари Харесай

Рио: Меси и Барса унижаваха Ман Юнайтед доста пъти

Рио Фърдинанд призна, че той и неговите съотборници в Манчестър Юнайтед са се чуствали унизени след изявите на Лионел Меси и Барселона във финала от Шампионската лига през 2011-а година. Каталунският отбор надви за повторно над „ алените дяволи” във финалния мач от конкуренцията.

Бившият защитник на британския отбор, който не съумя да спре Меси от унищожителното показване във втория край, разкри по какъв начин всички в Юнайтед са били унизени след загубата с 1:3.

Педро откри резултата след 27 минути, след което Уейн Рууни изравни резултата. Последваха голове за Лео Меси и Давид Вия, които осигуриха тогава трофея за четвърти път в историята на Барселона. „ Барселона ни даде безспорен урок на „ Уембли”. Стоях прав и ги гледах по какъв начин подвигаха трофея. С мен бяха Гигс и Скоулс и с ръце на устата споделяха, че са унизени. Меси им донесе всичко”, сподели Рио пред Copa90.

Фърдинанд отдаде заслуженото на аржентинеца и призна, че макар, че е сравняван с Роналдиньо, то 32-годишният „ гаучос” е по-добрият футболист. „ Меси е „ убиец”. Роналдиньо беше недействителен, само че мисля, че Меси е по-добрият състезател. Той постоянно вкарва или асистира”, призна още англичанинът.

Бившият бранител си напомни и победният гол на Меси на финала през 2009-а година, когато центриране на Шави пристигна право на главата на Меси, който с глава прониза Едвин ван дер Сар в Рим.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР